Familjespel Det finns 5 produkter.

Underkategorier

 • Tridom

  Vi har nöjet att introducera TRIDOM – det stora tankespelet - en nyhet i Sverige! Bli bland de första som spelar detta roliga spel. Det är redan jättepopulärt i Europa. TRIDOM kan beskrivas som ett tredimensionellt domino. Varje bricka har 3 sidor och varje sida har 2 tal. Det gäller att få sidan på en bricka att passa till de andra brickorna som ligger runtom. Inte alltid så lätt! Spelet kräver tankeenergi men kan läggas på olika nivåer beroende på deltagarnas ålder.

 • Domino

  Domino, spelet som vi alla någon gång har spelat, eller? Det sägs komma från Kina, under Sung-dynastin, för att långt senare föras till Europa och Italien med handelsresanden. Här har vi en hel kategori med alla olika Domino-spel. Med allt från de första spelen vi spelar på förskolan, KIDomino med färgglada prickar, Duble Six med 28 brickor, Domino Double Twelve med 91 brickor och Mexican Train. Spela eller bygg Domino banor. Alla spelen har Svenska regler och här kommer ni även hitta fler spelvarianter, Texas - 42, Sevastopol, Bergen, Kardinal med flera

 • Klassiker

  Klassiker, här ska ni kunna hitta välkända spelklassiker som vi alla kan och gillar att spela.

 • Rummy

  Nu kan vi erbjuda RUMMY spel med brickor. Orginalet av Rummy spelen är nog svårt att spåra. Det finns liknande över hela världen. Som många andra historiska spel handlar det om att spela ett antal brickor eller kort för att samla serier och på så sätt bli av med dem, eller VINNA. Spela det taktiska och roliga spelet RUMMY, eller några av de många andra spel som baseras på de typiska korten i en 55-korts kortlek, Canasta, Classic Rummy, Black Jack eller varför inte Poker. Ett flertal olika varianter, i Weicos smarta reseförpackning eller kartong. Ta med på resan eller ha hemma på soffbordet. Alla kan spela, unga som gamla.

 • Roligt för hela familjen

  Spel som passar hela familjen, skojiga, utmanande eller bara lätt att ta fram när man är spelsugen

 • HIVE, brickspelen.

  Alla spelen i HIVE serien. Abstrakt stragiska brickspel med pjäser med insekter på.

Showing 1 - 5 of 5 items
Showing 1 - 5 of 5 items